Poortsloten en Scharnieren

Poortsloten en Scharnieren

Poortsloten kopen in alle kleuren en vormen

Bent u een buitenhek of deur aan het monteren of zoekt u alleen een nieuw slot voor een buitenhuis? Bij Houtschroef.eu kunt u onder meer, tuinddeursloten en poortsloten kopen voor goede prijzen. U vindt deze sloten bij ons in verschillende kleuren en maten zodat er voor ieder wat wils is.

Van schuifdeurslot tot tuindeurslot

Alle deursloten die u vindt op Houtschroef.eu zijn enkel en alleen geschikt om buitenshuis te gebruiken. Wij bieden complete sets in RVD aan voor een luxe uitstraling en hoogwaardige kwaliteit. In ons brede assortiment vindt u onder meer sloten voor tuinpoorten, sloten voor buitendeuren, boerenklinkstellen, wieringermeerklinkstellen en overige poortsloten. Bepaalde producten, zoals onze schuifdeursloten, worden geleverd met veiligheidspin.

Wilt u een stevig, degelijk poortslot kopen en daarbij ook nog eens ruime keuze hebben? Dan bent u bij Houtschroef.eu aan het juiste adres. Omdat het overgrote deel van onze producten uit voorraad leverbaar is, hoeft u nooit lang op uw bestelling te wachten. Voor 16:00 uur besteld, is dan ook al de volgende dag in huis. Vragen of opmerkingen? Contacteer ons via het contactformulier. Wij horen graag van u en sturen zo spoedig mogelijk een inhoudelijke reactie.

10 artikel(en)

 1. Boerenklinkstel zwart

  € 13,95
 2. Scharnier GV 76 x 76 afgerond

  € 1,17
 3. Scharnier zwart 102 x 76 gelagerd

  € 11,45
 4. Boerenklinkstel GV

  € 4,95
 5. Wieringermeerklinkstel

  € 15,95
 6. RVS Tuindeurslot met volledige sluitplaat

  € 34,95
 7. RVS Tuindeurslot met Rozet

  € 29,95
 8. Boerenklinkstel RVS

  € 15,95
 9. Deurklinkset zwart compleet

  € 25,95

10 artikel(en)