Gegalvaniseerd

Gegalvaniseerde schroeven kopen bij Houtschroef.eu

Bent u op zoek naar geschikte schroeven om te gebruiken in uw buitenbouwwerk? Kies dan voor de gegalvaniseerde schroeven van Houtschroef.eu. Deze zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden en bieden ultieme stevigheid en kwaliteit.

Geschikt voor buitengebruik

Onze gegalvaniseerde schroeven, ook wel houtbouwschroeven genoemd, beschikken over een torx-aansluiting. Omdat het metaal gegalvaniseerd is, is dit voorzien van een speciale beschermlaag waardoor ze bij zeer hoge of lage temperaturen te gebruiken zijn. Alle schroeven in ons assortiment zijn onder andere leverbaar in het geel. Wenst u een andere kleur? Neem dan contact met ons op zodat wij kunnen kijken of dit mogelijk is.

Het grootste aanbod aan gegalvaniseerde schroeven vindt u bij Houtschroef.eu. Neem gerust een kijkje in ons assortiment. Als u voor 16:00 uur uw bestelling plaatst, heeft u deze al de volgende werkdag in huis. Heeft u vragen over één van onze producten of ondervindt u problemen tijdens het bestelproces? Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier. Hierop reageren wij zo spoedig mogelijk.

6 artikel(en)

  1. Tellerkop 6.0 mm gegalvaniseerd

    € 12,10
  2. Tellerkop 8.0 mm gegalvaniseerd

    € 13,30
  3. Tellerkop 10.0 mm gegalvaniseerd

    € 49,65

6 artikel(en)