RVS

RVS-schroeven kopen voor ieder doeleinde

Houdt u van klussen en bent u op zoek naar de juiste schroef? Bij Houtschroef.eu hebben we een ruim aanbod aan RVS-schroeven voor verschillende doeleindes. Voor zowel hardhout en zachthout als andere materialen vindt u bij ons alles wat u nodig heeft!

Sprenglerschroeven, Trespa-schroeven en terrasschroeven

Voor elke klus hebben wij de beste schroeven in ons assortiment. Wil u bijvoorbeld dakpannen of een daktrimrand bevestigen? Dan kunt u het beste kiezen voor de sprenglerschroef, omdat deze waterdicht af te sluiten is. Trespa-schroeven zijn weer ideaal om kunststofplaten vast te schroeven. De koppen hiervan worden in een specifieke kleur gespoten zodat de schroef minder opvalt. Ga bijvoorbeeld voor de groene, witte, grijze, zwarte of crèmekleurige variant. Terrasschroeven zijn ten slotte perfect voor het monteren van gevels, schuttingen en terrasgedeeltes.

Zoekt u de juiste RVS-schroeven? Dan moet u zeker een kijkje nemen in de online winkel van Houtschroef.eu. In onze uitgebreide webshop vindt u ongetwijfeld de schroeven waarnaar u op zoek bent. Als u problemen heeft met het plaatsen van uw bestelling of als uw product niet bij ons op voorraad is, kunt u altijd even contact opnemen via het formulier op deze website. Wij helpen u graag verder.

2 artikel(en)

  1. Boorschroefje TX 10 per 250

    € 12,85
  2. Tellerkopschroef RVS AISI 410

    € 0,85

2 artikel(en)