Slagpluggen

Slagpluggen kopen voor verschillende doeleindes

als u iets aan de muur wilt hangen, heeft u een plug nodig om ervoor te zorgen dat de spijkers in de muur blijven zitten. Gelukkig bent u hiervoor bij Houtschroef.eu aan het juiste adres. In onze webshop kunt u pluggen en slagpluggen kopen in verschillende maten. Onze producten zijn allemaal uit voorraad leverbaar en als u voor 16:00 uur bestelt, heeft u uw aankoop al de volgende dag in huis.

Nylon pluggen van de beste kwaliteit

De Nylon slagpluggen in onze webshop zijn van de beste kwaliteit. Kies voor een slagplug wanneer u op meerdere plekken iets moet bevestigen. Bij deze plug zit de schroef er al in en hoeft u deze alleen nog maar in het voorgeboorde gat te duwen. Als u maar een enkel product hoeft op te hangen, kunt u kiezen voor een gewone plug waar u zelf nog een spijker in moet slaan. Deze zijn verschillende maten verkrijgbaar.

Wilt u slagpluggen kopen, dan moet u bij Houtschroef.eu zijn. Heeft u vragen over de beschikbaarheid van producten of wilt u om een andere reden met ons in contact komen? Laat dan een bericht achter via het online contactformulier. Hierop geven wij zo snel mogelijk een reactie.

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 15 van 18 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 15 van 18 in totaal