Smeed spijkers

Smeed spijkers

Gesmede spijkers kopen voor een rustieke uitstraling

Bent u op zoek naar spijkers met een rustieke uitstraling? Kies dan voor de gesmede spijkers die u kunt kopen bij Houtschroef.eu. Deze spijkers zijn uitermate geschikt om dingen vast te zetten en worden veelal gebruikt bij restauratieprojecten. Zo bootst u immers de prachtige stijl van vroeger na!

Machinaal of met de hand

Gesmede spijkers worden zowel machinaal als met de hand gemaakt. Dat geldt ook voor de smeed spijkers die u in het assortiment van Houtschroef.eu vindt. Wij hebben daarbij spijkers in verschillende lengtes en met diverse koppen in ons assortiment. Voor elke toepassing hebben wij dus wel een geschikt product!

Als het om gesmede spijkers kopen gaat, moet u bij Houtschroef.eu zijn. Buiten het feit dat wij alleen kwaliteitsproducten in ons enorme assortiment hebben, profiteert u ook nog eens van een snelle levertijd. Voor 16:00 uur besteld is namelijk de volgende werkdag al in huis. Ideaal wanneer u geen zin of tijd heeft om lang op uw aankoop te wachten. Heeft u problemen tijdens het bestelproces of een vraag over één van onze producten? Dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op deze website. Wij reageren zo spoedig mogelijk.

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 15 van 23 in totaal

 1. Smeedspijker 30 mm

  € 0,12
 2. Machinale Smeedspijkers 100 mm

  € 16,20
 3. Smeedspijkers 80 mm per 25 stuks

  € 13,50
 4. Smeedspijker 40 mm

  € 0,15
 5. Smeedspijker 50 mm

  € 0,18
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 15 van 23 in totaal